Companyia familiar amb una trajectòria de mes de 50 anys en el mercat dedicada a la fabricació de paraigües.

Parimex S.A., dissenya, produeix i comercialitza una línia completa de paraigües amb la seva prestigiosa marca VOGUE® de gran implantació a Espanya i altres mercats tant americans com europeus i d'extrem orient.

Estem davant d'un producte de gran qualitat i disseny avançat, que es renova constantment d'acord amb les últimes tendències de la moda i que incorpora materials d'última generació en el món del paraigües com l'alumini, la fibra de vidre, l'acabat de tefló, els sistemes "wind-proof" de resistència de la muntura contra el vent, protecció dels raigs ultraviolats (UV protection), acabat ultrarepelent de l'aigua i les taques, la utilizació de rebladures massisses de gran resistència mecànica, tot això són algunes de les característiques principals que han portat a Parimex, S.A. a posicionar-se sòlidament al mercat nacional amb mes de 1.500 clients i un progressiu i ferm creixement en el internacional amb mes de 30 distribuïdors a d'altres països.

Parimex crea una col·lecció anual de paraigües VOGUE® amb un alt nivell estètic i de funcionalitat que li està permetent la progressiva expansió internacional realitzada a través de la implantació d'un distribuïdor per país.

Els seus dos magatzems situats a la província de Barcelona, on l'empresa disposa del seu ampli stock, li permeten un servei àgil i flexible amb lliuraments immediats de les comandes a qualsevol lloc del món.

 

Fabrica de paraguas

Fabricante paraguas vogue
 

Twitter parimex paraguas vogue
Paraguas vogue en Pinterest